Publicitat
Ambulància
Terrassa

Atès en patir un ictus durant una videoconferència

L’interlocutor va alertar els serveis d’emergències

La víctima va ser traslladada pel SEM a Mútua

Un operatiu sanitari d’urgència va permetre atendre aquest dijous un home que havia patit un ictus mentre mantenia una videoconferència a Terrassa.

L’avís de l’interlocutor va activar els serveis d’emergències. Eren les 10.30 hores quan aquest testimoni va informar del fet: estava parlant per videoconferència amb una altra persona i diversos indicis li feien pensar que aquesta estava patint un ictus.

La Policia Municipal, el SEM i efectius de Bombers es van presentar en l’adreça assenyalada per l’interlocutor, al barri de Sant Pere. Van comprovar que allò explicat era cert: la víctima es trobava conscient però necessitava atenció mèdica. Una ambulància la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Atès en patir un ictus durant una videoconferència
To Top