Publicitat
Terrassa

Els alumnes de primària canten el Nadal

El concert s’ha celebrat a La Factoria Cultural de Terrassa

Un moment del concert de Nadal de les escoles

Uns 350 alumnes d’educació primària de set escoles de la ciutat han estat aquest dijous els protagonistes de la XIX Trobada escolar de Nadales de primària a La Factoria Cultural de Terrassa (laFACT). Els nens i nenes estudien als centres Auró, Joan Marquès i Casals, Lumen, Les Arenes, La Nova Electra, Martí i Abat Marcet.

FOTOS | Trobada escolar de nadales de primària de Terrassa

El concert ha comptat amb l’assitència de la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana i la regidora de la Societat Municipal de Comunicació, Rosa Boladeras. La trobada coral està organitzada pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa i la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa. El concert l’ha enregistrat Canal Terrassa, que l’emetrà durant les festes de Nadal.​

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top