Publicitat
Terrassa

El Trenet de Nadal ja circula pel Centre

Cues de nens i nenes a les primeres rutes del popular vehicle nadalenc

Els cotxes del Trenet plens a vessar en els primers viatges aquest matí / Nebridi Aróztegui

El Trenet de Nadal ja circula pels carrers del centre de la ciutat carregat de nens i famílies. L’activitat nadalenca s’ha estrenat aquest matí amb les primeres passejades i funcionarà fins al dia 4 de gener.

La plaça Salvador Espriu  torna a ser el punt de sortida i d’arribada del vehicle més popular del Nadal egerenc. Aquest matí, nens i nenes ja feien cua per pujar al popular vehicle nadalenc, que recorre els carrers del centre de la ciutat en una ruta divertida i interactiva, on tant viatgers com vianants intercanvien gestos de complicitat.

El Trenet és una de les activitats més populars del Nadal egarenc / Nebridi Aróztegui

Com cada any, el trajecte dura entre 15 i 20 minuts. Puja per La Rasa, girant per la Creu Gran per agafar el Passeig i tornar a la plaça Salvador Espriu per Font Vella i la plaça Vella. Amb els més petits, els acompanyants també aprofiten la ruta per acompanyar-los tot fent una passejada en bona companyia.

El Trenet, en plena ruta, al seu pas per la Plaça Vella i per la Fira de Santa Llúcia / Nebridi Aróztegui

El Trenet funcionarà fins al dia 4 de gener i circularà entre les 11 i les 14 hores, i des de les 17  fins a les 20 hores. Cada passejada (bitllet) costa  un euro i és gratuït per a les persones amb capacitats diverses. Els tiquets es poden comprar a la mateixa plaça.

Terrassa també tindrà aquest Nadal trenets als barris. En aquest cas, començaran a circular a partir del dia 17 de desembre. Faran diferents recorreguts per la Maurina, les Arenes, Zona Esportiva, Sant Pere Nord, Ca n’Anglada, Can Parellada i Can Palet.

Trenets per tot Terrassa i 900 llums de Nadal

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Trenet de Nadal ja circula pel Centre
To Top