Publicitat
Pont de Can Gonteres a Can Boada tallat per obres a canonada ronda ponent Alberto Tallón (4)
Terrassa

Tall de trànsit per la reparació d’una canonada a Terrassa

Les obres afecten el pont de Can Gonteres i la ronda de Ponent

Tanques en l'accés al pont del Camí Romeu de Montserrat / ALBERTO TALLÓN

La reparació urgent d’una canonada de conducció d’aigua ha obligat a tallar el trànsit de vehicles en un tram de la ronda de Ponent de Terrassa, al sector de Can Boada Casc Antic. Els treballs duraran, com a mínim, quinze dies. El tall afecta el pont de Can Gonteres o del Camí Romeu de Montserrat, l’encreuament de la ronda de Ponent amb el carrer del Doctor Fleming i el moviment de vehicles a Can Boada.

Els vianants poden passar-hi, amb certes reserves. Els vehicles, no tant. Centenars de terrassencs han vist la senyalització especial per obres en els darrers dies. De fet, oficialment, la interrupció de pas per a la intervenció de l’equip d’operaris de Taigua, la companyia municipal de subministrament i manteniment de la xarxa d’aigua, va començar aquest dilluns passat, 23 de gener. La brigada s’ha afanyat aquests dies per localitzar el punt exacte del tram d’estructura afectat pel trencament per procedir després a la seva reparació. Una excavadora ha obert un forat considerable a la confluència del pont amb la ronda de Ponent per trobar el lloc de pèrdua d’aigua i, després, per condicionar l’espai adient per permetre la maniobra dels treballadors.

Pont de Can Gonteres a Can Boada tallat per obres a canonada ronda ponent Alberto Tallón (2)

Moment dels treballs realitzats aquest dimecres a la zona / ALBERTO TALLÓN

Aquest dimecres a la tarda ja es podia veure el treball d’un operari per restaurar la canonada, soldant en l’exterior de l’estructura una mena d’abraçadora en funció de funda metàl·lica. El treballador havia de baixar i pujar al fons amb una escala. La canonada amb desperfectes discorre en paral·lel a la ronda de Ponent i el transvasament de la riera del Palau.

Termini

Les obres i la consegüent afectació en la circulació de vehicles duraran quinze dies. Aquest és el termini mínim previst pel consistori en una via, la ronda de Ponent, amb un historial voluminós d’intervencions, sobretot en el tram corresponent a Can Boada Casc Antic.

Pont de Can Gonteres a Can Boada tallat per obres a canonada ronda ponent Alberto Tallón (3)

Un treballador soldant una peça metàl·lica en la canonada / ALBERTO TALLÓN

El tall de trànsit iniciat aquesta setmana afecta el pont mateix, a Can Boada, i a la seva intersecció amb la ronda de Ponent i el carrer del Doctor Fleming, la continuació del pont un cop a l’àmbit est. Segons va comprovar ahir aquest diari, la mobilitat de vianants està subjecta a restriccions mínimes.

Tanques

La mobilitat relativa als vehicles ja és una altra cosa. Anar des de Can Boada del Pi a Can Boada Casc Antic, travessant la riera, no és possible. La instal·lació de tanques de formigó impedeix el pas ja en aquesta zona. L’opció és girar abans pel camí de Can Boada, si es ve del tram més al nord. El trànsit de vehicles a l’altra banda de la riera, un sector amb circulació freqüent, sí que es permet, tot i que amb pas alternatiu: només està habilitat un carril.

L’Ajuntament de Terrassa ha informat que l’accés a la urbanització de Can Gonteres es pot fer aquests dies, durant la vigència dels talls, per l’avinguda de Can Boada del Pi i el camí del mateix nom. Mentre durin les obres, queden anul·lades les següents parades de la línia 4 dels busos urbans, en sentit Can Parellada: Doctor Fleming, Can Boada, carrer del 2 de Maig i carrer de Joan d’Àustria. Els autobusos urbans es desvien pel passeig del Vint-i-dos de juliol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tall de trànsit per la reparació d’una canonada a Terrassa
To Top