Publicitat
Comarca

No es pot utilitzar l’aigua de l’aixeta per beure ni cuinar fins a nou avís, a Rellinars

Els veïns de Rellinars no poden fer servir l’aigua de l’aixeta per beure ni cuinar fins a nou avís. Així ho va comunicar ahir Mina Pública d’Aigües de Terrassa -encarregada del subministrament del servei en el municipi- en la seva web, argumentant una possible contaminació microbiana.

En concret, diu la nota que "a causa de la detecció d’una possible contaminació microbiana que afecta la qualitat de l’aigua provocada per les darreres pluges que han afectat les captacions de Rellinars, existeix un risc sanitari per a la població que consumeixi l’aigua afectada. Per tant, recomanem no beure ni cuinar amb aigua de l’aixeta (sí que poden dutxar-se i regar) fins a nou avís. Estem dedicant tots els esforços per retornar la qualitat idònia de l’aigua tan aviat com sigui possible. Els mantindrem informats de la seva evolució".

Fonts de l’Ajuntament de Rellinars van informar ahir que Mina d’Aigües es va posar en contacte amb el Consistori fa tres dies per comunicar que havien detectat aquest problema i que haurien de netejar totes les canonades i buidar i netejar també els dipòsits, una tasca que ja estan portant a terme.

Un veí de Rellinars va trucar ahir a aquest diari queixant-se de la "desinformació" de Mina sobre aquest assumpte i mostrant la seva "indignació" que, va dir, era extensible a altres veïns.

Des de l’Ajuntament s’ha informat en tot moment d’aquesta incidència al veïnat a través de les xarxes socials.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top