Publicitat
Comarca

La Festa Major de Sant Vicenç ofereix més de 40 propostes

Castellbisbal comença avui la seva Festa Major de Sant Vicenç -la festa major d’hivern del municipi-, que es perllongarà fins al pròxim dimecres, que és la festivitat del sant, patró de la població. El programa contempla més de quaranta activitats molt variades amb l’objectiu de satisfer tots els gustos.

Així, no hi faltaran les activitats tradicionals i clàssiques de Sant Vicenç, com l’empaitafoc infantil (dissabte, 19.30 h), la botifarrada popular (dimecres, 8.00 h) o el tastet de Festa Major (avui a les 16.30 a l’Escola Benviure, amb xocolatada i jocs tradicionals).

Tampoc s’hi trobaran a faltar dins els festejos els tallers i les activitats familiars que, sobretot, s’han pensat per al matí de dimecres (és festiu al municipi), en què els infants no tenen classe.

Algunes de les propostes pensades per als joves són la Ràtzia Hivernal (durant tot el dissabte), iniciativa que es desenvolupa en un món fantàstic de mags, dracs i dimonis; Catanbisbal (diumenge a la tarda), segona edició del torneig del popular joc del catan; la Gimcana Jove (dimarts a la nit), al més pur estil “Humor amarillo”, diu el programa; i una nit de concerts i de DJ (dissabte a la nit), amb el grup de versions La Banda del coche rojo y els DJ Muerta Sanchez y Pam Pool.

Teatre
Per la seva banda, l’auditori d’Els Costals presentarà espectacles diversos, com el concert “La vie en confidence” de Susanna Sheiman (dimarts, 19.00 h) o l’obra de teatre “El brindis”, de Frank Bayer (dissabte, 22.00 h).

L’espectacle de Sheiman, que ja va ser-hi al municipi amb motiu de la seva Nit de Jazz, oferirà un diàleg entre Billy Holiday i Edith Piaf, dues dones contemporànies, amb vides marcades per moments turbulents i de grans canvis (l’amenaça del nazisme i el racisme dins l’American Dream).

També es podran veure, dimecres a la tarda, dues projeccions de cinema (Padre no hay más que uno i Frozen 2), especialment pensades per a un públic més familiar.

Així mateix, la Xarxa proposa un espectacle de màgia amb el Mag Stigman (diumenge, 18.00 h). L’espectacle ajunta la màgia amb les coreografies, fent una proposta dinàmica, divertida i molt colorista.

Trencaclosques
Tot i que la trobada gegantera se celebrarà el cap de setmana següent, el 25 i 26 de gener, els gegants també seran als carrers del poble aquests dies. Diumenge, amb l’activitat Escoles gegants!, que traurà al carrer la imatgeria dels diferents centres educatius del poble, i dimecres, amb una actuació extraordinària amb motiu de la festivitat de Sant Vicenç.

Una calçotada, un concurs de pastissos, una tabalada amb la participació dels tabalers de les colles de foc, una cronoescalada a l’ermita o un ball de festa major per a la gent gran són altres de les propostes del programa.

A més, la Coral Sant Jordi oferirà el concert “Cançons i arrels, els modernismes musicals”; també l’Escola de Música oferirà el seu concert; hi haurà una audició de sardanes amb la cobla Vila d’Olesa; i les havaneres vindran de la mà del grup d’havaneres de la Gent Gran.

Respecte a la mostra de Festa Major, que s’inaugura aquesta tarda a la sala d’exposicions del Centre Cultural d’Els Costals, enguany estarà dedicada al món dels trencaclosques. Sota el nom “Un món d’enginy”, es presentaran puzles i jocs de tota mena per conèixer-ne els trucs que amaguen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top