Publicitat
Comarca

Alta participació a la Fira de l’Oli d’Ullastrell

Ullastrell va celebrar diumenge la novena edició de la Fira de l’Oli i l’Oliva, amb una trentena de parades a la plaça de Joan Montmany, les quals van comptar amb una gran afluència de públic des de les deu del matí fins a la seva cloenda a les dues de la tarda. “Ha anat molt bé. La valoració és molt positiva”, va afirmar ahir l’alcalde d’Ullastrell, Jaume Puig, qui va afegir que els paradistes també van quedar contents perquè “van vendre més o menys segons les previsions que tenien”.

La Fira de l’Oli va incloure visites guiades al Molí d’Oli del Celler d’Ullastrell, que van ser “molt concorregudes”, va dir ahir Puig; una escudellada a càrrec dels Geganters d’Ullastrell; servei de bar; i una calçotada amb Els Festucs.

Premis
El mateix diumenge també va haver-hi un concurs de llançament de pinyols d’oliva; una actuació infantil, amb l’espectacle “Batibull de l’oli”, a càrrec de la companyia DeParranda; i el lliurament de premis del concurs de tast d’oli que es va fer divendres passat en el marc de la Festa i Fira de l’Oli i l’Oliva d’Ullastrell.

L’oli guanyador de la cinquena edició del concurs de tast d’oli va ser Torre del Rodó, amb un oli cent per cent arbequí, produït per la masia del mateix nom. Aquest productor es va fer amb el màxim guardó per segon any consecutiu i ja porta tres edicions guanyades de les cinc que s’han fet fins ara.

El segon classificat va ser l’oli de Can Morral del Molí, cent per cent de la variant bacaruda, i el tercer premi va recaure en l’oli de Cal Mariano Prats (arbequí).

En aquesta edició del concurs de tast d’oli van prendre part un total de 19 productors, xifra que suposa un rècord de participació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top