Publicitat
Comarca

La variant del virus podria estar a diversos països europeus, segons un catedràtic d’Oxford

La nova variant del coronavirus detectada al Regne Unit podria estar infectant des de fa unes setmanes ciutadans de diversos països europeus, segons ha declarat el catedràtic de farmacoepidemiologia de la Universitat d’Oxford, Daniel Prieto Alhambra. En una entrevista a l’emissora RAC1, Alhambra ha explicat que des de fa un mes ja es parlava en l’àmbit científic d’una possible mutació del virus, que seria ara més contagiós.

L’expert ha indicat que encara és aviat per assenyalar si aquesta mutació és la causant de l’augment sobtat dels casos a Londres, Alemanya, Itàlia o Espanya, encara que ha precisat que és gairebé segur que la nova soca ja estigui present en diversos països del vell continent.

Uns vint milions de persones estan confinades des de diumenge a Londres i la seva àrea metropolitana per l’augment de contagis de la Covid-19.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top