Publicitat
Comarca

Concentració clandestina de cotxes en un polígon de Rubí

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han explicat que efectius de la brigada ARRO i agents de la policia local van desallotjar divendres un macrobotellot al polígon industrial Can Jardí de Rubí, on s’havien concentrat centenars de persones amb els seus cotxes que, segons Ràdio Rubí, va consistir en “una concentració clandestina de cotxes trucats”, també coneguda com a KDD, que va reunir joves d’arreu de Catalunya.

La mateixa ràdio local informa que la nit va començar amb dues concentracions simultànies, una al final del polígon Rubí Sud i l’altre al carrer del Compositor Wagner, que va ser la més multitudinària i “es van centralitzar totes les trobades durant la nit”.

Entre les 23.30 i les 01.30 hores el carrer en qüestió es va omplir de cotxes trucats que derrapaven i mostraven els seus trucs al centenar de persones, que també estaven acompanyades de begudes alcohòliques. A part que les concentracions de cotxes es consideren una activitat il·legal, la concentració també va incomplir les mesures de sanitàries vigents per reduir els contagis de la Covid-19, que redueix les concentracions socials a un màxim de 10 persones, ni permet beure ni menjar en espais públics.

Ràdio Rubí afegeix que els Mossos d’Esquadra es van presentar a la zona amb el reforç d’ARRO, el cos especialitzat de les Àrees Regionals de Recursos Operatius i la Policia Local i “van estar coordinant i pensant el dispositiu durant la nit donat l’enorme quantitat de persones i vehicles als quals havien de fer front”. Finalment, els convocants, davant l’increment de la presència policial, van traslladar la festa a un polígon proper de Castellbisbal.

Altres concentracions

De la manteixa manera, els Mossos van interposar la matinada de diumenge 52 sancions en el trascurs d’una KDD que es va celebrar en un polígon industrial de Llinars del Vallès, municipi del Vallès Oriental. Algunes de les persones van llançar diversos objectes i van donar puntades de peu als cotxes policials i els van causar danys.

Publicitat
To Top