Publicitat
Comarca

El conseller d’Educació va visitar Ullastrell

Gonzàlez-Cambray es va reunir amb els membres del Consistori

El conseller d’Educació, Josep González-Cambray, durant la seva visita d’ahir al centre

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, va visitar ahir Ullastrell, on va remarcar la importància de visitar els centres d’arreu del territori per conèixer els projectes que s’hi desenvolupen: “Com a conseller vaig visitant escoles arreu del país en pobles petits i pobles més grans. Vull copsar com viuen els centres, quines són les seves necessitats, i quines són les eines que necessiten els nostres mestres per tal de poder dur a terme la seva tasca educativa amb les millors i les màximes condicions i per fer la feina que saben fer, la de mestres”.
Amb aquestes paraules es va expressar Gonzàlez-Cambray durant la seva visita a Ullastrell, acompanyat de l’alcalde, Jaume Puig. Van recórrer les instal·lacions i van reunir-se al pati amb l’equip directiu del centre.

Comunitat d’aprenentatge
El titular d’Educació va destacar el projecte “d’una escola que funciona com a comunitat d’aprenentatge, que treballa per projectes i per racons, ajudant a pensar i educant a nivell competencials des del saber conèixer i saber conviure”.

El centre té una matrícula de 264 alumnes entre P3 i 6è de primària, i forma part de la Xarxa de Competències Bàsiques i del programa innovació pedagògica Generació Plurilingüe (GEP).

n acabar la visita, conseller i alcalde es van traslladar a l’antiga escola. Posteriorment, el conseller va anar a l’Ajuntament per a reunir-se amb membres del consistori. Va signar el llibre d’honor.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top