Publicitat
Comarca

Un noi mor apunyalat al centre de Rubí

Els Mossos investiguen el crim

Un noi va morir apunyalat ahir divendres a la nit a Rubí. Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets que van succeir al voltant de les onze de la nit  del centre de la població vallesana. La víctima hauria estat agredida amb arma blanca en una baralla, segons ha informat la policia catalana.

Els atacants serien també dues persones joves que suposadament volien robar-li una ampolla de rom i l’agressió s’hauria produït al carrer de Magí Ramentol, on la víctima regentava una botiga, segons han avançat la periodista de successos Anna Punsí. La víctima va rebre diverses ganivetades en aquest assalt i va morir instants després a l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El cas està sota secret de les actuacions.

Publicitat
Un noi mor apunyalat al centre de Rubí
To Top