Publicitat
Comarca

La línia M12 creix en parades i freqüències a Rellinars

Les millores permetran connectar Rellinars amb l’Estació del Nord de Terrassa

Tots els autobusos de la línia s’aturen ara a la parada del Planet / ALBERTO TALLÓN

Fruit del treball conjunt entre l’Ajuntament de Rellinars i l’operador TGO DX, s’ha pogut millorar de forma sensible el servei de la línia M12 d’autobusos, que connecta els municipis de Terrassa, Rellinars i Castellbell i el Vilar. S’han incorporat noves parades al recorregut de la línia i s’ha incrementat la freqüència de pas en parades ja existents, en algun pas amb demanda prèvia. Aquesta proposta de millora, ja plenament implantada, ha anat a càrrec de la Generalitat. Permetrà connectar Rellinars amb l’Estació del Nord de Terrassa.

Les millores són notables. Afectaran tant el recorregut com els horaris del servei que es venia prestant fins ara. S’han incorporat noves parades a Can Cotis-Les Codines, Les Serres i també a la confluència de l’avinguda del Solei amb el carrer de la Ronda del Bosc, tant d’entrada com de sortida del Planet, a Rellinars.

Tots pararan al Planet
Totes les expedicions s’aturen ja a la parada del Planet. També ho fan a la dels Caus, però sol·licitant-ho prèviament a la companyia. Amb aquesta modificació, la línia M12 ha millorat la cobertura de transport públic a Rellinars, augmentant el nombre de viatges que s’aturaran en aquestes parades del municipi.

L’M12 ha modificat el seu pas per Terrassa. S’ha suprimit la parada de l’avinguda Tarradellas, que se substituirà per tres noves parades: CAP Rambla, Mercat i Estació del Nord de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top