Publicitat
Comarca

Pancarta pel retorn del servei sanitari a Ullastrell

L’Ajuntament reivindica que el consultori local torni a funcionar com abans de la pandèmia

L’Ajuntament d’Ullastrell ha col·locat una pancarta a favor del retorn de les condicions del servei d’atenció sanitària al municipi prèvies a la pandèmia. “Volem consultori 100%, prou retallades”, diu aquesta pancarta penjada a la façana del Consistori.

Ullastrell, amb 2.200 habitants, tenia atenció mèdica cinc dies a la setmana. A causa de la pandèmia, el municipi va tenir el consultori tancat des de març fins a octubre de 2020. Aleshores, es va obrir dos dies a la setmana però només amb atenció d’infermeria.

Actualment, només hi ha assistència mèdica dos dies a la setmana. Per poder rebre assistència mèdica presencial el veïnat d’Ullastrell ha de desplaçar-se 8 quilòmetres en vehicle privat o amb transport públic en un trajecte que, amb aquest mitjà, pot voltar els 50 minuts. Això fa que ara mateix s’estiguin donant hores de visita a tres setmanes vista.

Reunió rebutjada
L’alcalde d’Ullastrell, Jaume Puig, va demanar una reunió amb el conseller de Salut, que ha estat rebutjada. En aquest sentit, des del Departament es va proposar una data amb la secretària d’Atenció Primària que encara no ha rebut proposta d’agenda.

A Ullastrell es va crear la Plataforma en defensa del CAP que ha estat recollint signatures, fent reclamacions i accions diverses. També es va constituir una comissió de seguiment de la situació formada per representants dels col·lectius més afectats.

Ullastrell exigeix que CatSalut restableixi els serveis sanitaris al municipi

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top