Publicitat
Comarca

Nous llums LED per als barris de Sant Cugat

Se substituiran 3.000 llumeneres de vapor de sodi de Mira-sol, les Planes i la Floresta

L’Ajuntament de Sant Cugat ha impulsat un pla d’implantació de LED que dedica especial atenció als barris. Fins ara Mira-sol, la Floresta i les Planes comptaven amb 5.575, 1.992 i 621 punts de llum, respectivament, però el grau de penetració de la tecnologia LED era de només el 9%, 5% i 16%, valors molt inferiors a la mitjana de tot el municipi, que se situa en el 29%.

D’aquesta manera, el pla municipal preveu substituir 2.981 llumeneres existents de vapor de sodi (VSAP) per LED, 1.810 de les quals s’instal·laran a Mira-sol, 978 a la Floresta i 193 a les Planes, el que suposarà una implantació del LED de gairebé el 50% de mitjana a cadascun dels barris, superant així el 40% de l’objectiu.

Publicitat
Nous llums LED per als barris de Sant Cugat
To Top