Publicitat
Comarca

La Serreta de Rubí s’incorpora als centres Magnet

L’institut rubinenc s’ha aliat amb EINA, centre universitari de disseny i art de Barcelona

L’acte de presentació de l’aliança entre l’Institut La Serreta i EINA

L’Institut La Serreta ha presentat oficialment la seva aliança Magnet amb Eina, centre universitari de disseny i art de Barcelona. El programa Magnet, aliances per a l’èxit educatiu, impulsat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, promou l’aliança d’un centre educatiu amb una institució d’excel·lència en un camp del coneixement específic.

L’aliança amb EINA permetrà a La Serreta consolidar el programa artístic del centre i teixir vincles amb el món del disseny. La promoció de l’art i el disseny com a mitjà d’aprenentatge global permetrà impulsar a l’alumnat la creativitat, la capacitat d’anàlisi, el coneixement de l’entorn, l’actitud davant l’aprenentatge i noves formes de mirar. En definitiva, que l’art i el disseny esdevinguin catalitzadors de l’aprenentatge.

Una via per treballar en l’art
La directora de l’Institut La Serreta, Montserrat Vendrell Aumatell, va explicar que “volem créixer en aprenentatges que siguin significatius i competencials per preparar els nostres alumnes pels canvis que els esperen fora. Volem que l’art i tot el que comporta sigui una via d’entrada per treballar de manera multidisciplinària”.

Per la seva banda, la directora operativa d’EINA, Eva Parés, va indicar durant la presentació que “per nosaltres el disseny i l’art és una forma d’entendre el món i estem orgullosos de compartir aquesta visió amb els alumnes i el professorat de la Serreta perquè puguin millorar el seu projecte docent”, i va afegir que “la nostra manera d’entendre el disseny consisteix a trobar formes per millorar la vida de les persones”.

Publicitat
To Top