Publicitat
Comarca

Junts critica el tancament nocturn de la comissaria de la Policia Local de Sant Cugat

El grup municipal de Junts per Sant Cugat ha denunciat l’anunci que la Comissaria de la Policia Local de Sant Cugat tancaria temporalment entre les 12 de la nit i les 6 de la matinada

Interior de la comissaria de la Policia Local de Sant Cugat

El grup municipal de Junts per Sant Cugat ha denunciat l’anunci, el 30 de desembre, que la Comissaria de la Policia local de Sant Cugat tancaria temporalment entre les 12 de la nit i les 6 de la matinada. “No donem crèdit”, afirmen des de la formació política. “Un servei municipal com aquest, que afecta la seguretat ciutadana, no pot tancar les portes temporalment, i penjar una nota a la porta de la Comissaria. És inadmissible”.

La portaveu municipal de Junts x Sant Cugat Carmela Fortuny, afirma que a la formació li “preocupa i molt” aquest fet “i que no s’hagi previst res des de la regidoria corresponent de l’Ajuntament”.

Un cartell penjat a la porta de la comissaria afirmava que el tancament provisional és “per indisposició dels agents”. Junts x Sant Cugat ha volgut deixar clar que el grup municipal no qüestiona “la professionalitat dels agents de la Policia Local”, però sí que critica “la manca de previsió per part de la seva direcció política”.

La formació exigeix responsabilitats dels comandaments polítics del cos policial donat que, opinen, “no és tolerable que en una ciutat de 94.000 habitants passin fets tan reprovables com aquest i, encara més, en aquestes dates”.

El tancament nocturn de la comissaria de la Policia Local de Sant Cugat ha indignat l’oposició i hi ha mobilitzat l’equip de govern. A la nota informativa es convida la ciutadania que, en cas de necessitar els serveis policials, truquin al telèfon d’emergències 112 o bé dirigir-se a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Cugat.

L’alcaldessa Mireia Ingla i el regidor de Seguretat, Francesc Carol, van mantenir el dia 31 de desembre una reunió amb la cúpula de la Policia Local de Sant Cugat arran dels fets. A la trobada hi van participar l’inspector en cap de la Policia Local, Joaquin Martin, i el coordinador general, Ferran Villaseñor.

Després de la sessió de treball van informar que el govern estava abordant el problema i treballant per “trobar el mecanisme perquè aquesta situació no es torni a produir”, van afirmar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top