Publicitat
robatori deixalleria matadepera
Comarca

Robatori a la Deixalleria Municipal de Matadepera

Quatre dels autors van ser interceptats poc després

La Deixalleria, poc després del robatori / Brigada Municipal

La Deixalleria de Matadepera ha estat objecte d’un robatori. Almenys cinc individus van rebentar el pany de la porta del magatzem per sostraure material informàtic. Una de les càmeres de videovigilància instal·lades a l’equipament, però, va detectar la matricula d’un vehicle buscat per diversos robatoris a d’altres deixalleries municipals i es va acabar identificant quatre sospitosos.

Una patrulla de la Policia Local es va acostar a l’equipament just quan s’havia perpetrat el robatori. El conductor del vehicle va fugir i els altres quatre ocupants van córrer en direcció a la riera, essent tots interceptats a l’alçada de l’avinguda Rocafort. El material robat havia estat abandonat en la fugida i ja ha estat recuperat.

Identificats per possessió de substàncies estupefaents

La setmana passada la Policia Local de Matadepera també va identificar, després de rebre avís telefònic per part d’uns veïns, als ocupants d’un vehicle sospitós que circulava per la zona del Camí dels Monjos. Els tres individus, amb antecedents se’ls va denunciar per possessió de substàncies estupefaents. Sobre un d’ells pesava una ordre de requeriment judicial.

Tot plegat s’ha posat en coneixement de Mossos d’Esquadra.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Robatori a la Deixalleria Municipal de Matadepera
To Top