Publicitat
Comarca

La Policia Nacional desmantella un cultiu de marihuana amb 795 plantes a Rubí

La plantació s’alimentava de manera fraudulenta mitjançant un enganxament il·legal a l’escomesa general de la xarxa elèctrica

Tres persones van ser detingudes aquest passat mes de desembre a Rubí com a responsables d’un cultiu “indoor” de marihuana desmantellat per la Policia Nacional en el transcurs d’un dispositiu policial dut a terme a mitjan mes de desembre.

En el marc de l’operació policial, un pis de la localitat de Rubí va ser registrat i en ell es va trobar una plantació hidropònica “indoor” proveïda de multitud d’aparells d’aire condicionat, focus, ventiladors i altres utensilis per al cultiu de marihuana, així com un sofisticat sistema de ventilació que comptava amb aïllants que evitaven la fugida d’olors de la plantació de marihuana per a no ser detectada pels veïns.

Per mitjà d’informacions anònimes rebudes, el cos policial va iniciar la recerca el mes de novembre. Gràcies al treball conjunt de policies que van realitzar vigilàncies i seguiments, juntament amb el suport de tècnics especialistes d’una empresa elèctrica en el mesurament de consum de fluids elèctrics es va poder constatar a través d’informe, que la plantació s’alimentava de manera fraudulenta mitjançant un enganxament il·legal a l’escomesa general de la xarxa elèctrica, obtenint d’aquesta manera l’energia necessària per al seu funcionament.

Amb aquestes evidències i la identificació dels presumptes autors els policies van procedir a sol·licitar manament judicial. Després d’examinar les proves presentades es va concedir l’autorització de l’entrada i registre de l’habitatge per a esclarir els fets que s’estaven investigant.

Per part dels investigadors es va procedir a la pràctica de l’entrada i registre domiciliari en un habitatge de quatre plantes situada en la localitat de Rubí, a escassos 200 metres de la seu dels jutjats d’aquesta localitat. En la planta baixa de l’habitatge es va localitzar una plantació de marihuana tipus “indoor”, de la qual es van aprehendre un total de 795 plantes de marihuana en fase de creixement amb un pes de 51 quilos, 159 grams de marihuana tipus cabdells preparats i envasats per a la venda i consum. Es va intervenir 3.300 euros en efectiu, així com divers material electrònic i elements propis de l’utillatge.

Els responsables de la plantació i la seva distribució, tres homes majors d’edat, van quedar detinguts. Se’ls imputa un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluids elèctrics i anàlegs.

La recerca ha anat a càrrec d’agents de la Comissaria Local de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top