Publicitat
Comarca

Trànsit instal·larà un nou radar de tram als Túnels de Vallvidrera

Les obres començaran a la tardor i està previst que estiguin acabades l’any que ve

El Servei Català de Trànsit té previst instal·lar un nou radar de tram als Túnels de Vallvidrera, a la C-16. Així ho ha donat a conèixer aquest dimecres en el marc de l’anunci de la posada en marxa del nou Pla de radars 2022-2023.

Està previst que el projecte comenci a l’octubre i estigui finalitzat l’any que ve. Actualment està en procés de licitació per un import de 337.630 euros i la previsió és començar les obres a la tardor.

El pla inclou també la reposició de 12 radars puntuals instal·lats a la B-23, l’AP-7, la C-31 sud, la C-32 sud, la B-20 i la C-33. Aquests se substituiran per uns de nous amb una tecnologia diferent a la que es feia servir fins ara. Aquesta reposició té un pressupost de 2.591.528 euros.

El SCT recorda que al 2021, la velocitat inadequada va representar el 17,4% del total dels factors concurrents dels accidents amb víctimes en zona interurbana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top