Publicitat
Comarca

Ullastrell comença la campanya contra el mosquit tigre

Tècnics coordinats per l’Ajuntament inspeccionaran la via pública

Ullastrell engega una campanya de seguiment i control del mosquit tigre al poble. A partir de dilluns, un equip de tècnics, coordinats des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament d’Ullastrell, tornaran a dur a terme visites d’inspecció a la via pública i portaran a terme les actuacions pertinents per tal de minimitzar les molèsties sobre la població.

Des del Consistori demanen la col·laboració de totes les persones que pateixin les afectacions d’aquest molest insecte per tal que ho comuniquin a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o a la farmàcia. D’aquesta manera, els tècnics tindran constància dels indrets de presència del mosquit i podran actuar per eliminar els punts de cria.

A més, l’Ajuntament recomana seguir quatre accions bàsiques en el següent ordre: 1) eliminar els punts d’aigua on poden criar (els recipients petits són especialment atractius pel mosquit tigre i fàcils de retirar); 2) buidar o canviar l’aigua regularment (mínim un cop per setmana), en cas que no es pugui eliminar o retirar el possible recipient de cria; 3) tapar amb tela mosquitera sense punts de fuga o bé omplir amb terra, en el cas que un punt amb aigua acumulada no es pugui buidar; 4) tractar l’aigua amb un producte larvicida si la resta d’opcions no són possibles (en aquest cas, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament per tal de rebre l’assessorament dels tècnics).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top