Publicitat
Comarca

El doble de parades al mercat de Volpelleres

Aquest equipament municipal de Sant Cugat del Vallès celebra la seva reobertura

Ha augmentat l’activitat del mercat municipal de Volpelleres, a Sant Cugat del Vallès

Després d’unes setmanes tancat per adequar noves parades, el mercat de Volpelleres va celebrar la seva reobertura amb una festa oberta a tothom que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla.

El mercat ha duplicat la seva oferta amb sis noves parades de producte fresc i de proximitat, arribant a una ocupació del 63% (12 parades en funcionament). Està previst, addicionalment, que també s’incorporin dues noves parades a l’espera de realitzar uns treballs de condicionament més llargs. D’aquesta manera, el mercat passarà a tenir 14 parades i una ocupació del 74%. A més, en les properes setmanes l’Ajuntament té previst licitar a través de Promusa l’adjudicació de les últimes cinc parades buides per poder arribar, d’aquesta manera, al 100% d’ocupació (19 parades).

L’acte de reobertura del mercat va comptar amb activitats per als més petits, música en directe i tastets gastronòmics. A més, 100 persones van poder fer un vol en globus gràcies a un sorteig promocional que s’ha fet entre els clients per tal de mostrar com el mercat de Volpelleres “aixeca el vol amb tu”.

Emplaçat al complex de Volpelleres Centre, és el més nou dels quatre mercats municipals. Es va inaugurar el maig del 2019 i ocupa una superfície de 1.000 metres quadrats amb una capacitat total de 19 parades. Té una estació de FGC al costat, dues línies de transport urbà i 259 places d’aparcament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top