Publicitat
Comarca

Èxit de participació a la 30a Vacaclàssic de Vacarisses

La Concentració de Motos Antigues de Vacarisses va arribar a la seva trentena edició

La trobada va aplegar 70 màquines i unes 160 persones

El Moto Clàssic Vacarisses va organitzar diumenge la trentena edició de la Concentració de Motos Antigues de Vacarisses, el “Vacaclàssic” amb la participació de 70 motos clàssiques en un acte que va comptar amb 160 participants. Després de la pandèmia, l’entitat va tornar a organitzar l’acte que va fer néixer aquest club fa 32 anys. Hi havia molts interrogants amb la reacció de la gent del món de les motos clàssiques, però un any més, la trobada va ser un èxit de participació. Les màquines es van exposar a la Plaça Joan Bayà. Finalment, es va procedir a un sorteig de material i productes de les entitats col·laboradores.

Un instant de la cursa, amb l’imponent paisatge de la muntanya de Montserrat de fons

En aquest trentè aniversari, els participants van gaudir d’una trobada matinal amb un gran esmorzar de germanor, seguit d’una magnífica ruta de 70 quilòmetres al voltant de Montserrat, Monistrol, Rellinars i l’Obac. La prova es va desenvolupar amb total normalitat, sense incidents i dins dels horaris previstos. A la tornada a Vacarisses es va realitzar la cloenda, amb els lliurament de premis, que van ser els següents:

Moto que ve de més lluny: Joan Gros de Masies de Roda.
Participant més jove: Lleonard Berniol del 1986
Participant de més edat: Jaume Soler del 1932
Moto més antiga: Carles Escartin amb un Radior 350 del 1927
Moto millor restaurada: Francisco Uroz amb una Montesa Comando 175
Moto en millor estat original: Angel Martin amb una Bultaco Metralla 250
Participant amb millor equipació de l’època: Carlos Antón amb una Harley Davidson WL del 1940
Millor moto antiga de Vacarisses: Roberto Bioque amb una Derbi Antorcha

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top