Publicitat
Comarca

Mor als 59 anys Mossèn Artur Boardman

Nascut a Palma de Mallorca, era fill d’un militar mord-americà i entre 2018 i 2021 va ser rector a la parròquia de Sant Joan de Matadepera

Mossèn Artur Boardman Iranzo, rector de la Parròquia de Sant Joan de Matadepera entre els anys 2018 i 2021, va morir ahir a l’edat de 59 anys. Boardman, que feia temps que tenia problemes de salut, va haver de ser ingressat d’urgències dijous al vespre com a conseqüència d’una peritonitis amb una infecció greu de la que no es va poder recuperar.

Nascut a Palma de Mallorca l’any 1962, Artur Boardman era fill d’un militar nord-americà que estava al Puig Major, a Mallorca. Ja a Catalunya, va ser ordenat prevere el 2003. El 2005 va tornar a l’illa com a vicari de Sant Llorenç, S’Illot, Sa Coma i Son Carrió. El 2007 va ser nomenat rector de Montuïri i Pina, mentre que l’any 2012 el van nomenar rector de Pollença i de Port. El 2015 va retornar a Catalunya, nomenat rector de la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita de Sant Quirze del Vallès, on s’hi va estar fins que va ser nomenat rector a la Parròquia de Sant Joan de Matadepera al 2018, per agafar el relleu de Mossèn Javier Fernández, que havia estat fins llavors al capdavant de la parròquia des de la marxa de mossèn David Abadías l’estiu del 2017.

Des que va ser rellevat del seu càrrec per Mossèn Guillem López, el passat mes de setembre, havia estat destinat a Sant Esteve de Castellar del Vallès i també a Sant Feliu del Racó.

Misses de record

El bisbe de Terrassa, Salvador Cristau Coll, presidirà avui la missa exequial en la seva memòria. Serà a les 10 hores a la parròquia de Sant Esteve de la localitat de Castellar del Vallès. Posteriorment serà enterrat en el cementiri parroquial de Sant Feliu del Racó. A Matadepera, se celebrarà la missa per la seva ànima el dilluns 23 de maig a les 19.30 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top