Publicitat
Comarca

Mesures per millorar el servei d’aigua a Vacarisses

L’Ajuntament estudia connectar pous d’El Palà a la xarxa municipal

S’han instal·lat cubes i dipòsits a diversos punts del poble / alberto tallón

L’Ajuntament de Vacarisses treballa en diverses mesures per millorar el subministrament d’aigua al municipi, restringit des de mitjans de maig a només dues franges horàries (de les 6 a les 10 hores i de les 18 a les 24 hores), exceptuant les urbanitzacions de de La Creu, Els Caus, El Ventayol, La Farinera i El Palà, que no s’abasteixen d’aigua municipal.

El Consistori assegura que s’estan realtitzan proves per poder oferir subministrament al llarg de tot el dia, sense cap restricció. L’Ajuntament preveu que hi ajudin els ajustos tècnics que s’han realitzat per estabilitzar el bombeig d’aigua als dos pous principals del municipi, a Can Serra i a Torreblanca I.

Quant als possibles pous d’El Palà, fonts municipals informen que un cop fetes les prospeccions, s’estan analitzant els resultats i estudiant “la manera més ràpida” de poder-los connectar a la xarxa municipal d’aigua, en el cas que poguessin oferir un cabal considerable.

També ha augmentat l’aportació d’aigua per part de Mina, Aigües de Terrassa, “tot i que continua sent insuficient per garantir el subministrament a tot Vacarisses”, diuen des de l’Ajuntament.

De la mateixa manera, s’ha engegat el projecte de connexió d’aigua en alta des de Viladecavalls. Dilluns hi va haver una trobada amb totes les administracions implicades i d’aquí a unes setmanes se’n convocarà una altra per continuar avançant-hi.

Emergència a Vacarisses

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mesures per millorar el servei d’aigua a Vacarisses
To Top