Publicitat
Comarca

231 aspirants per a cinc llocs a la Policia Local de Rubí

Les proves del procés de selecció per al cos municipal van començar ahir

Els aspirants van començar les proves al Pavelló de la Llana

Un total de 231 persones, entre elles 62 dones, han estat admeses al procés selectiu per cobrir cinc places al cos de la Policia Local de Rubí. De tots els aspirants, 180 van participar dijous a les proves de coneixements específics i generals que van tenir lloc al Pavelló de la Llana.

La prova enceta el procés de selecció que continuarà amb una avaluació psicotècnica. Després serà el torn de la prova de llengua catalana i les entrevistes per competències. El següent pas són les proves físiques i, finalment, es faran les proves mèdiques.

Les cinc persones que aconsegueixin millor puntuació en aquestes proves entraran a l’Escola de Policia de Catalunya, on començaran la formació prèvia a la incorporació al cos.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, va valorar aquesta cita: “Aquest és un nou pas dins el procés d’enfortiment de la nostra policia. Volem dotar el nostre cos de les persones més preparades i de les millors eines perquè treballin en les millors condicions i ofereixin el millor servei als veïns i veïnes de Rubí”.

L’Ajuntament continua el procés d’ampliació dels efectius de la Policia Local. La setmana passada, va tenir lloc l’acte de rebuda als nous agents provinents del procés de mobilitat administrativa.

El cos també ha renovat la seva flota de vehicles incorporant automòbils més eficients energèticament i més ben equipats per a dur a terme la tasca policial.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top