Publicitat
Comarca

Amenacen de mort l’alcaldessa de Sant Cugat pel tancament de Drinkking Lemon

Els Mossos han identificat l’autor dels missatges, que està pendent de sentència després d’un judici ràpid

La discoteca Drinkking Lemon

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha denunciat una persona als Mossos d’Esquadra per amenaces de mort com a reacció al tancament de la discoteca Drinkking Lemon. Ho ha explicat a través de les xarxes socials.

En les piulades, la republicana ha incrustat alguns dels missatges rebuts on s’hi pot llegir: “Filla de la gran puta. T’atropellaré, que ho sàpigues. Serà tot un accident, però si fa falta et trepitjaré fins que no puguis ni parlar per governar”; unes amenaces acompanyades d’un “sé on vius” i d’un “no et despistis ni un moment”.

A través de la denúncia policial, els Mossos han aconseguit identificar l’autor de les missives, queresta pendent de sentència després d’haver-se efectuat un judici ràpid per amenaces.

Fa dues setmanes que l’Ajuntament de Sant Cugat va recuperar els terrenys municipals de la carretera de Rubí on hi havia el local d’oci nocturn amb un polèmic desnonament motivat per una sèrie d’impagaments del cànon d’ús que s’elevava a un deute de més de 4,5 milions d’euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Amenacen de mort l’alcaldessa de Sant Cugat pel tancament de Drinkking Lemon
To Top