Publicitat
Comarca

El formatge Rodó de Cendra de Vacarisses, premiat

El formatge és un producte estrella de l’empresa La Frasera de Vacarisses

El concurs de formatges de la Junta de Castella i Lleó, Premis Cincho, ha guardonat el Rodó de Cendra de la formatgeria vacarissana La Frasera. En concret, ha aconseguit la medalla d’or de la seva categoria, la de formatges de cabra de coagulació làctica.

L‘any passat ja va aconseguir un tercer premi en un dels campionats més importants de l’Estat, GourmetQuesos. El Rodó de Cendra és un formatge de pasta tova que s’elabora a partir de llet pasteuritzada de cabra de granges del Parc Rural del Montserrat i s’arrebossa de cendra alimentària, que aporta un equilibri suau al gust.

Els Premis Cincho se celebren a finals del mes de juny. Aquest esdeveniment, de fet, s’ha consolidat com un dels certàmens més importants dels formatges espanyols i un dels més prestigiosos a nivell internacional.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top