Publicitat
Comarca

El mag Lari, principal atractiu de la Festa Major d’Ullastrell

També es representarà el premiat musical Bruna, fet i interpretat a casa

Ullastrell ja fa el compte enrere per gaudir d’una Festa Major amb moltes activitats amb una clara aposta per la cultura, de la mà de l’Ajuntament i de les entitats locals que participaran activament per recuperar l’esperit de la festa als carrers i places. La nova edició se celebrarà del 13 al 16 d’agost. Quatre dies per gaudir de moltes propostes per a totes les edats. Espectacles de màgia, concerts, teatre del bo, gegants, el tan esperat ressopó, batucades i moles sorpreses més.

El pregó, que obrirà les festes el divendres 13 d’agost, anirà a càrrec de Mar Puig i Mateu Peremiquel, responsables de l’espectacle “Bruna, el musical”, interpretat també per gent de casa. Aquest musical, guardonat amb el Millor espectacle familiar a la quartaedició dels premis Teatre Barcelona 2020-21.

Del programa anunciat cal destacar al mag Lari, que actuarà el diumenge 14 d’agost al vespre al Teatre del Casal Cultural.

En el cartell musical a les nits de feta hi ha la presència de La Masovera Barbuda i The Paradise, que fan versions dels èxits musicals. La nit és pels joves i per a ells hi ha les actuacions dels grups Kremats, Golden Beat i els DJ UPyD i Di Roma.

Les festes també reserven moltes activitats pels infants, que podran gaudir de jocs i d’espectacles d’un circ ambulant, de música, de l’espectacle d’Ambauka “De cap per avall” i de la gran festa de gegants i cultura popular. També es podran refrescar en inflables a la piscina municipal.

Concursos

Durant aquests dies hi haurà molts concursos, un dels més participatius i diferents d’altres llocs és el de parxís que es dedica a la memòria de Ramón Avilés. Es tracta d’un torneig mític que es fa a la plaça de les Escoles Velles i que aquest any arriba a la 27a. edició. També s’hi farà el tradicional joc d’intriga per descobrir un assassí que volta pel poble i que va amb la idea de matar a una pila de vilatans i vilatanes. En concursos hi farà parada un certamen del popular Paraulògic que portarà l’ANC, un torneig de botifarra, un campionat de petaca i un torneig de futbol sala, entre altres per a totes les edats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top