Publicitat
Comarca

Cinema Grindhouse al Cau de Matadepera durant l’agost

La sessió del diumenge 14 estarà dedicada a l’animació

El film d'animació "Transformers" es podrà veure diumenge al Cau

El CineClub Matadepera continua organitzant aquest mes d’agost les seves sessions dobles de cinema Grindhouse. Es tracta d’un subgènere del terror de baix pressupost, molt popular als anys 60 i 70, que se centra en la violència, el terror i el sexe, amb algunes pinzellades d’humor. El mes va començar amb les projeccions de “El Hotel del Terror” (John Llewellyn, 1960, amb Christopher Lee de protagonista) i la cinta filipina “Las novias del monstruo – Brides of blood” (Gerardo de León i Eddir Romero, 1968). Les tres sessions que resten d’aquest mes seran els dies 14, 21 i 28 d’aquest mes d’agost a partir de les 21.30 hores a la plaça de l’antic escorxador de Matadepera, actual seu del Cau.

Enguany, aquesta proposta de cinema de terror i fantàstic a la fresca arriba a la seva desena edició, dedicada al centenari del naixement de l’actor britànic Christopher Lee, mort el 7 de juny de l’any 2015 i primer actor que va encarnar el Comte Dràcula en Technicolor.

La doble sessió del diumenge 14

El diumenge 14 hi haurà una nit d’animació. Es projectaran “Transformers” (Nelson Shin, 1986) i “G.I. Joe” (Don Jurwich, 1987).

Una setmana més tard, el diumenge 21 d’agost, la sessió doble estarà centrada en els zombies, amb la projecció de “Cosecha Maldita” (James Hong i William Rice, 1989) i “Las uvas de la muerte” (Jean Rollin, 1978).

Finalment, per tancar l’edició d’aquest estiu, el diumenge 28 d’agost, coincidint amb la festa major de Matadepera, la nit estarà dedicada als vampirs, amb la projecció dels films “Noche de miedo” (Craig Gillespie, 2011) i “Drácula 73” (Alan Gibson, 1972), també amb l’immortal Christopher Lee.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top