Publicitat
Comarca

El camp d’Ullastrell serà la seu de la Barça Academy Vallès

La d’Ullastrell serà una de les cinc escoles de perfeccionament per a esportistes de 5 a 14 anys del projecte Barça Academy Perfeccionament Catalunya

La d’Ullastrell serà una de les cinc escoles de perfeccionament

El camp de futbol del CF Ullastrell serà a partir del dia 5 d’octubre la seu de la Barça Academy, que durà a terme aquell dia una jornada de portes obertes. La d’Ullastrell serà una de les cinc escoles de perfeccionament per a esportistes de 5 a 14 anys del projecte Barça Academy Perfeccionament Catalunya.

Té per objectiu transmetre la metodologia d’entrenament i els valors del FC Barcelona arreu del territori, així com donar la possibilitat als nens d’entrenar un dia a la setmana com ho fan els seus ídols sense deixar els entrenaments que ja desenvolupen amb els seus respectius clubs.

Des d’aquesta temporada, la seu oficial de la Barça Academy Vallès serà la nova instal·lació d’Ullastrell, que disposarà ja de la seva superfície artificial. S’hi faran deu sessions de perfeccionament individual, del 5 d’octubre fins al 21 de juny del 2023. Les inscripcions ja estan obertes. El 5 d’octubre, de 18 a 19.30 hores, hi haurà una jornada de portes obertes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top