Publicitat
Comarca

Es reincorpora una pediatra al CAP de Vacarisses

També hi afegiran un ecògraf i el servei de crioteràpia

El CAP de Vacarisses tindrà nous serveis aquest mes

La pediatra del CAP de Vacarisses es reincorporarà l’última setmana de setembre. Aquesta és una de les millores que s’han aconseguit després que en els darrers mesos s’hagin reivindicat nous serveis en l’equipament sanitari després de la pandèmia. De fet, els representants de l’Ajuntament de Vacarisses havien reunit amb diferents interlocutors de l’Àrea Bàsica de Salut, a més de mantenir un contacte estret amb la nova directora de l’Equip d’Atenció Primària de Montserrat.

A més, de la pediatra, pel que fa a les infiltracions, es preveu obrir agendes durant el mes d’octubre amb atenció dos dies al mes per assumir pacients pendents. Així mateix, es preveu que s’ubiqui un ecògraf a Vacarisses a finals d’aquest mes. Pel que fa al servei de crioteràpia, s’esta formant personal d’infermeria en aquest mètode. Es calcula que les agendes es podran obrir a finals d’octubre.

Obertura a la tarda

Per tot plegat, encara està pendent el CAP s’obri a la tarda. Fonts municipals han assegurat que “és una qüestió en què l’Ajuntament es mostrarà inflexible”. Els representants municipals es reuniran aviat amb la gerència territorial de l’Institut Català de la Salut i amb la subdirecció general de Coordinació de Salut Pública a la Catalunya Central. La pròxima setmana mantindran una trobada amb el diputat Juli Fernández, membre de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Es reincorpora una pediatra al CAP de Vacarisses
To Top