Publicitat
Policia Mossos d'Esquadra a terrassa Diari de Terrassa (21)
Comarca

Detingut per plantacions amb 800 plantes de marihuana a Rubí i Barcelona

La policia investiga també un menor d’edat per la seva presumpta relació amb els fets

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana, van detenir aquest dilluns un home de 39 anys per plantacions de marihuana en dos pisos de Rubí i un de Barcelona, on es van decomissar al voltant de 800 plantes en total.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana i han detallat a Efe fonts policials, la investigació va començar el passat mes de juliol, quan es va identificar en un vehicle material que podia estar relacionat amb el manteniment de plantes de marihuana. La policia catalana, conjuntament amb la municipal, van dur a terme dispositius de vigilància i van poder identificar la persona acusada, amb diferents plantacions a Rubí i al districte de Sant Andreu de Barcelona.

Els agents van dur a terme quatre entrades a domicilis, tres on van trobar les plantacions de marihuana i la quarta a la residència on vivia la persona que va quedar detinguda. En el registre, es van decomissar un total de 800 plantes de marihuana i 5.125 euros en efectiu, així com maquinària i eines per al cultiu.

L’actuació policial s’ha saldat també amb un menor d’edat que ha quedat investigat per la seva presumpta relació amb els fets.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut per plantacions amb 800 plantes de marihuana a Rubí i Barcelona
To Top