Publicitat
Comarca

Vacarisses vol fomentar l’habitatge de lloguer i protegit

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament el Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge

/ Alberto Tallón

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Vacarisses el Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge. L’estudi vol afavorir l’emancipació dels joves i garantir el manteniment de la gent gran al municipi.

La poca oferta d’immobles de lloguer a Vacarisses és un dels punts que ha analitzat el Programa d’Actuació Municipal de l’Habitatge. L’estudi ha concretat les actuacions necessàries per combatre les mancances a llarg termini. Preveu la generació d’habitatge assequible per promoure l’emancipació dels joves, així com la millora i accessibilitat del parc immobiliari actual perquè la gent gran no marxi del municipi.

Un altre dels eixos del PAMH és donar continuïtat a l’estratègia de mobilització de pisos buits que ja es va iniciar fa un any. D’aquesta manera, una de les accions previstes és captar habitatge en desús i impulsar mecanismes perquè entrin al mercat de lloguer. Finalment, l’informe també vol fomentar la rehabilitació i millorar l’eficiència energètica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top