Publicitat
Comarca

Detenen dos homes a Sant Cugat per la sostracció de dos catalitzadors

Els presumptes autors del delicte van intentar fugir quan van ser detectats pels agents

El material localitzat dins del vehicle escorcollat / Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir, el passat 20 de setembre, dos homes de 26 i 36 anys com a presumptes autors dels delictes de furt de dos catalitzadors i de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Una patrulla de paisà, que estava fent tasques de prevenció de delictes contra el patrimoni a la localitat de Sant Cugat del Vallès, va detectar pels volts de les 15:45 hores un vehicle a la zona de l’aparcament de sorra proper a l’Hospital General de Catalunya que estaria relacionat amb robatoris de catalitzadors. Els agents van veure que el copilot sortia en diverses ocasions i s’estirava al terra mirant els baixos dels vehicles estacionats.

Quan es disposaven a sortir de l’aparcament, els policies es van identificar com a agents de l’autoritat i van intentar aturar el vehicle. En detectar la presència dels agents, aquest va intentar fugir cap a l’autopista però finalment el van poder aturar.

En escorcollar el vehicle van localitzar dos catalitzadors tallats i diverses eines utilitzades per a sostreure’ls. Un dels catalitzadors estava cremant per la zona on estava tallat, així com una radial que també se’ls va trobar.

Paral·lelament, des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van alertar que just en aquell moment hi havia un home que estava denunciant la sostracció del catalitzador del seu turisme que estava estacionat al mateix aparcament de sorra.

Per aquests motius, les dues persones van quedar detingudes. En arribar a dependències policials van poder constatar que un dels detinguts havia donat als agents una documentació amb un nom que no era el seu, i que amb el seu nom vertader li constava una ordre judicial de detenció per un delicte de robatori amb força emesa per un jutjat de Girona. Per aquests fets també va quedar denunciat com a presumpte autor d’un delicte de falsedat documental.

Després de passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí, els dos detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top