Publicitat
Comarca

Castellbisbal destina 50.000 euros a fer millores a les escoles

A més, s’han invertit més de 10.260 euros en renovar la pintura exterior de la façana de l’escola Mare de Déu de Montserrat i de l’escola bressol municipal La Caseta

L’Ajuntament de Castellbisbal ha fet obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics del municipi. Enguany, s’han destinat prop de 50.000 euros i s’han fet més d’una desena d’actuacions amb l’objectiu de millorar la funcionalitat i el dia a dia a les escoles. L’obra més important s’ha fet a l’escola Benviure, on s’ha pavimentat la pista de primària i s’ha col·locat un terra antilliscant a la passarel·la d’accés al centre. Els treballs han tingut un cost de 34.028,59 euros i han anat a càrrec de l’empresa Construcciones y Rehabilitacions Vicenç, SL.

A més, s’han invertit més de 10.260 euros en renovar la pintura exterior de la façana de l’escola Mare de Déu de Montserrat i de l’escola bressol municipal La Caseta, on també s’han repintat alguns espais interiors del centre que ocupen el Casal Infantil El Mirador i l’Esplai Gatzara.

A l’escola Els Arenys s’ha reparat el teulat del porxo on els infants juguen a tennis taula i s’ha reposat el sorral del pati d’infantil de l’institut escola Les Vinyes.

A aquestes actuacions se sumen les habituals tasques de neteja extra i de jardineria que fa la Brigada Municipal els dies previs a l’inici del curs escolar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top