Publicitat
Comarca

Vacarisses exigeix millores a rodalies

L’Ajuntament aprova una moció que insta l’Estat a fer-hi inversions

Una de les estacions de Rodalies a Vacarisses

L’únic punt de l’ordre dia debatut al ple de setembre de l’Ajuntament de Vacarisses va ser la moció presentada per ERC per exigir millores i les inversions pendents al sistema de Rodalies. “Parlar de Rodalies és parlar d’incompliments de l’Estat”, va afirmar el regidor de Mobilitat
Territorial, Albert Salamé que va recordar l’aturada de tota la xarxa ferroviària catalana durant unes hores, a principis de setembre.

Per tot plegat, s’exigeix al Govern de l’Estat “l’execució urgent de la inversió infraestructural pendent a tot el sistema ferroviari català per assolir una xarxa de qualitat”, i se l’insta a completar íntegrament el traspàs del servei de Rodalies.

Tots els grups municipals van donar suport a la moció, excepte el PSC, que es va abstenir. La regidora socialista, Concepción Miranda, la va titllar d’abstenció “crítica” per estar d’acord que calen més inversions en el servei de Rodalies. Ara bé, “nosaltres no contribuirem a alimentar la mala percepció de Rodalies quan les enquestes diuen que no és així i quan a Vacarisses ens estan ja efectuant les obres previstes”, va argumentar Miranda.

El ple celebrat es va encetar amb la presa de possessió del regidor d’UIPV, Raúl Avilés, i el seu nomenament com a representant d’aquesta formació a les comissions corresponents. Les primeres paraules d’Avilés van anar dedicades al seu company de partit, Josep Maria Gibert, mort el passat 30 de maig.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Vacarisses exigeix millores a rodalies
To Top