Publicitat
Comarca

Dos morts en un accident frontal entre un turisme i una moto

Les víctimes, veïnes de Cerdanyola, han perdut la vida en un xoc que s’ha produït a la carretera de Mollet a Sabadell.

Fotografies cedides

Dues persones, veïnes de Cerdanyola del Vallès, han mort en un accident de trànsit frontal entre un turisme i una motocicleta. Les víctimes són el motorista i el seu acompanyant, que han perdut la vida en un xoc que s’ha produït a la carretera de Mollet a Sabadell.

Els fets s’han produït quan el turisme ha intentat fer un gir prohibit. La motocicleta circulava pel carril contrari i ha impactat contra el cotxe. El conductor del vehicle ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos morts en un accident frontal entre un turisme i una moto
To Top