Publicitat
Comarca

El conductor de l’accident mortal, en llibertat amb càrrecs

El van arrestar després de donar positiu en el drogotest

[ Albert Hernàndez ]

El conductor del turisme de l’accident mortal que es va produir aquest diumenge al migdia en un dels accessos a Sabadell ha quedat en llibertat amb càrrecs. L’home va ser detingut per la Policia Municipal i va passar a disposició judicial, hores després, als jutjats de la capital vallesana.

Un cop ha declarat, l’han deixat en llibertat amb càrrecs. El van arrestar, ja que va donar positiu en el drogotest, després que impactés el cotxe amb la motocicleta, en la qual viatjaven dues persones que van perdre la vida, una seixantena i setantena d’anys, i veïnes del municipi de Cerdanyola del Vallès.

El sinistre mortal va tenir lloc, al voltant de les 13.15 hores, a la carretera de Mollet -B-140-, a l’altura del Passeig Tirso de Molina. I fins al lloc es van desplaçar unitats del cos policial; dels Bombers, que van practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar, fins a l’arribada de professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Dos morts en un accident frontal entre un turisme i una moto

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top