Publicitat
Comarca

La Nit del Teixit Econòmic de Sant Cugat reconeix 23 entitats i empreses

El municipi vallesà celebra la primera edició d’un acte que vol ser un nou espai de trobada i cohesió

Un total de 23 entitats i empreses van ser homenatjades aquest dijous en el marc de la primera Nit del Teixit Econòmic de Sant Cugat per la seva llarga trajectòria i per ser referents al municipi.

Sant Cugat Comerç, Sant Cugat Empresarial, ADE Vallès, XDESC, la Cambra de Comerç de Terrassa, les patronals Pimec i Cecot, els sindicats CCOO i UGT i la Politja van ser les deu entitats distingides per la seva representativitat al sector productiu de Sant Cugat.

L’acte també va servir per reconèixer 13 empreses i comerços pels seus més de 50 anys d’antiguitat, un homenatge que van rebre Calçats Bartrolí, Carnisseria Sagarra, Ferrer Internacional, Grup Catalana Occident, la Merceria, Maria Àngels Llegums, Nino Álvarez, Pastisseria Sàbat, Perruqueria Garci, Perruqueria Siscu, Productos Naturales, Serrajòrdia Taller de Pa i Ferreteria Sabadell.

En la gala, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va reivindicar Sant Cugat del Vallès com “una ciutat viva”, és a dir, “una ciutat amb un teixit comercial ric, divers, dinàmic i inquiet”. Aragonès va ressaltar “el caliu” del comerç de proximitat que conviu amb “grans empreses amb vocació internacional, un binomi d’èxit” que, en paraules del president català, “converteixen Sant Cugat en un dels principals motors econòmics del país”.

“Tots plegats formem l’ecosistema necessari per aconseguir el que ens proposem: empreses, una xarxa de comerç, talent professional, una massa crítica poblacional amb persones preocupades i implicades, i la voluntat política per ser un referent”, va manifestar, en la mateixa línia, l’alcaldessa del municipi, Mireia Ingla, que va defensar que “la ciutat ha de ser, en el seu conjunt, un laboratori d’innovació, i les polítiques públiques han de reforçar-lo”. “Volem, en definitiva, una ciutat que avanci, però que avanci amb tothom”, va assegurar.

A partir d’ara, Sant Cugat del Vallès comptarà amb la Nit del Teixit Econòmic, una iniciativa impulsada pel mateix Ajuntament, com un nou espai de trobada i cohesió del seu teixit productiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top