Publicitat
Comarca

Nova campanya de vals al comerç local de Castellbisbal

L’Ajuntament inverteix més de 82.000 euros en una iniciativa que permet adquirir vals de compra de 5 i 10 euros amb un 50 % de descompte

La setmana vinent Castellbisbal tornarà a posar en marxa una nova edició de la campanya comercial “CastellbisVals: Per Nadal, 50 € de regal!”, una iniciativa que ofereix la possibilitat que qualsevol persona pugui adquirir vals de compra de 5 o 10 euros pagant la meitat del seu valor, ja que l’import restant el finança l’Ajuntament.

Es posaran en circulació quasi 16.000 vals, que a partir del 21 de novembre i fins al 22 de gener es podran adquirir al web www.castellbisvals.cat i bescanviar en qualsevol de la cinquantena d’establiments locals que de moment s’han adherit a la campanya.

Cada persona podrà comprar fins a 100 euros en vals comercials (vuit vals de 10 euros i quatre vals de 5). Qui vulgui podrà bescanviar-ne més d’un en cada compra. Enguany, com a novetat, només els establiments d’alimentació tindran limitat el nombre de vals que podran acceptar.

L’Ajuntament inverteix més de 82.000 euros en aquesta iniciativa que vol reactivar, impulsar i fomentar el sector comercial, de serveis i restauració del municipi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nova campanya de vals al comerç local de Castellbisbal
To Top