Publicitat
Comarca

Els robatoris a Vacarisses es concentren en domicilis del nucli urbà

Mossos i Policia local incrementaran els patrullatges conjunts

La trobada entre l’alcalde, Antoni Masana, i els responsables dels cossos policials

Durant el novembre s’han denunciat sis robatoris en domicilis del nucli urbà de Vacarisses. Segons les dades de l’Ajuntament, la xifra és més baixa comparada amb 2019, el darrer any abans de la pandèmia, quan va haver-hi 17 robatoris el mateix mes, en tot el terme municipal. No obstant això, els casos d’aquest mes preocupen per la concentració d’aquest tipus de delictes al nucli, especialment en llars que limiten amb zones boscoses.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Vacarisses ha ampliat la col·laboració amb el cos de Mossos d’Esquadra. L’alcalde del municipi, Antoni Masana, es va reunir amb el cap de la Policia Local, Xavi Matarín; el cap de l’Àrea Bàsica de Terrassa, l’intendent Marc Caparrós, i el seu sotscap, Carles Vallès.

A la trobada, es va acordar augmentar el nombre de patrullatges conjunts de Mossos i Policia Local, inclosos els de paisà; realitzar més controls en els accessos al nucli i reforçar-hi la presència d’agents, sobretot a les zones boscoses.

Drons i càmeres tèrmiques

A més, s’està valorant la possibilitat de fer proves amb drons i càmeres tèrmiques per investigar l’autoria dels robatoris.

Des de la Policia Local, es demana a la població incrementar les mesures de seguretat al domicili, com tancar tots els accessos a l’habitatge i avisar el veïnat en cas de marxar fora uns dies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top