Publicitat
Comarca

Primeres multes per buidar piscines a Vacarisses

La Policia local de Vacarisses ja ha tramitat les tres primeres multes per buidar piscines durant l’estiu, en la situació de restriccions d’aigua que va viure el municipi.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Vacarisses, aquesta és una acció no permesa en el context actual de crisi d’aigua que ens acompanya des del mes de maig passat, i sancionada amb una multa econòmica. Aviat, es tramitaran denúncies posteriors pel mateix motiu.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vacarisses va donar per finalitzades les restriccions d’aigua el mes d’octubre. Però aquestes mesures estaven vigents des del maig, davant l’estat alarmant dels aqüífers que abasteixen gran part de la població.

Malgrat que les condicions al municipi han millorat gràcies a l’estabilització dels aqüífers i les actuacions que ha fet l’Ajuntament, l’alerta per sequera encara continua arreu de Catalunya. De fet, aquest divendres entraran en vigor les restriccions en l’ús agrícola, industrial i recreatiu a l’àmbit Ter-Llobregat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Primeres multes per buidar piscines a Vacarisses
To Top