Publicitat
Comarca

Un edifici per les arts escèniques a Viladecavalls

L’Ajuntament i el Casal Familiar signen la donació de l’espai

La firma de la donació de l’espai es va fer el passat 10 de gener

El futur equipament d’arts escèniques de Viladecavalls ja té emplaçament. Estarà situat al carrer Antoni Soler i Hospital, 2, davant de l’Ajuntament.

L’edifici, que té una part en construcció, disposa d’una superfície de 315 metres quadrats amb destinació d’auditori i sala d’arts escèniques. Aquest espai ofereix moltes possibilitats que l’Ajuntament està valorant en l’estudi del projecte que s’està redactant, amb l’objectiu que s’adapti a les necessitats del teixit cultural de Viladecavalls.

Després d’un llarg procés de negociacions, el passat 10 de gener, l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, en representació de l’Ajuntament, i Emilio Álvarez, en nom del Casal Familiar de Viladecavalls, van signar davant notari la donació d’una part de l’edifici de l’entitat.

Equip fotovoltaic

Segons han explicat fonts municipals, en aquest edifici està prevista la instal·lació d’un equip fotovoltaic d’autoconsum d’energia elèctrica compartit en la totalitat de la finca, incloent-hi la resta d’instal·lacions del Casal Familiar.

Així, es dona continuïtat als objectius, recollits en el PAESC (Pla d’Acció per l’Energia i el Clima), que l’ajuntament està assolint en altres equipaments municipals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top