Publicitat
Comarca

Comença la Festa Major de Sant Vicenç a Castellbisbal

Seran cinc dies d’activitats tradicionals i emblemàtiques com l’Empaitafoc

L'Empaitafoc infantil i juvenil és una de les activitats amb més tradició de la Festa Major / Aleix Mateu

Aquest dijous van començar les activitats de la Festa Major de Sant Vicenç, a Castellbisbal. Seran cinc dies – fins dilluns de la setmana vinent– de propostes de tota mena on no falten els actes més emblemàtics i tradicionals com ara l’Empaitafoc del divendres, la Tabalada i l’Empaitafoc infantil i juvenil de dissabte o la Botifarrada popular del diumenge que es fa amb la col·laboració de la Colla del Bon Àpat i que és testimoni d’un ritual, la matança del porc, en un altre temps molt arrelada al nostre poble.

La nit de concerts s’ha programat per dissabte, al parc Folch i Torres. Els primers a actuar seran la banda local Devil’s Killer, que ens presentaran en primícia els seus tres primers temes, amb un heavy auster i clàssic. Els seguirà el rock alternatiu en català d’Allau i l’actuació de Rocktambuls, que fa festa allà on trepitja.

A més, durant el matí del diumenge, dia 22, tindrà lloc la 32a Trobada de Gegants de Castellbisbal en què participaran una desena de colles convidades, algunes vingudes de lluny com ara la de San Asencio (de La Rioja) o la de Rivesaltes (de la Catalunya Nord).

La Festa Major s’acomiadarà dilluns, 23 de gener, dia festiu a Castellbisbal perquè celebrem la festivitat de Sant Vicenç, patró del poble. Coincidint amb el fet que els infants no tenen escola, durant el matí es faran tallers i activitats familiars entorn d’Els Costals i una xocolatada popular.

Busca bèsties!

Enguany, com a novetat, s’estrena un joc de pistes sobre la imatgeria festiva de Castellbisbal anomenat “Busca bèsties!” Per participar, cal recollir a qualsevol comerç o equipament municipal, el llibret “De bèsties i altres personatges” i la butlleta del joc. D’aquesta manera, es pot començar a buscar pels aparadors dels comerços les diferents figuretes de la imatgeria festiva de Castellbisbal.

A la butlleta del joc cal apuntar en quin comerç s’ha trobat cadascuna de les figuretes i respondre una breu pregunta referent a cadascuna d’elles. Aleshores, quan s’hagi emplenat tota la fitxa, s’ha de dipositar a la bústia que trobareu ubicada a la recepció d’Els Costals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Comença la Festa Major de Sant Vicenç a Castellbisbal
To Top