Publicitat
Comarca

La fira de l’oli d’Ullastrell estrena una escape box

Una trentena de parades de productes relacionats amb l’oli d’oliva s’instal·larà el 29 de gener al carrer Serra i a la plaça Joan Montmany

Una edició anterior de la fira

La Fira de l’Oli i l’Oliva d’Ullastrell arriba enguany a la seva onzena edició. El pròxim 29 de gener, una trentena de parades de productes relacionats amb l’oli d’oliva, entre ells una gran quantitat de productors d’oli d’Ullastrell, s’instal·laran al llarg del carrer Serra i la plaça Joan Montmany

De les 10 a les 15 hores, els visitants podran gaudir tant de parades especialitzades en l’oli d’oliva i d’una sèrie de productes de la terra com vins, verdures, hortalisses i embotits, entre d’altres, com d’activitats variades per a tots els públics.

Enguany la fira incorpora una escape box relacionada amb l’oli d’oliva, així com una exposició sobre el Parc Rural de Montserrat.

Per gaudir de la Fira amb l’estómac ple, els visitants podran menjar escudella de la mà dels Geganters d’Ullastrell i també s’oferiran calçots i servei de bar, gràcies a la iniciativa dels Festucs i els Diables d’Ullastrell. A partir de les 11 hores durà a terme l’emblemàtic Concurs de Llançament de Pinyols d’Oliva amb categoria femenina, masculina i infantils.

A les 12 hores els més petits podran gaudir d’una actuació del compositor i animador infantil Jaume Barri, i a les 14 hores, d’un altre espectacle a càrrec de Two Much Covers per acompanyar vermuts i dinars.

El Concurs Popular de tast d’Oli d’Ullastrell, que enguany arriba a la seva setena edició, tindrà lloc el divendres 27 de gener al Celler d’Ullastrell, edifici històric de passat vinícola i que ara és propietat de l’Ajuntament. El Premi al Millor oli local 2023 es farà públic el diumenge 29 a les 13.30 hores a la plaça Joan Montmany.

A més, el dijous 26 de gener hi haurà una jornada tècnica coorganitzada amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural sobre un tast d’oli becarut en comparació amb la resta de varietats locals, i un taller de confecció d’espelmes amb oli reciclat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La fira de l’oli d’Ullastrell estrena una escape box
To Top