Publicitat
Cultura i Espectacles

Arrenca el càsting final d'”OT 2020″

Publicitat

Ahir al matí va començar el càsting final d'”Operación Triunfo 2020″, el “talent show” musical de RTVE i Gestmusic que ha emès les seves dues últimes edicions des del Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. Des d’ahir i fins demà, 86 dels 108 aspirants que van superar la fase 2 del càsting en nou ciutats de tota Espanya (Barcelona, Las Palmas de Gran Canaria, València, Palma, Màlaga, Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostel·la i Madrid) s’enfronten a les proves finals que se celebren a Barcelona i que es poden seguir en directe a través del canal oficial d'”OT” a YouTube.

Ahir, dilluns, en el primer box els aspirants van cantar sense música davant de Noemí Galera (directora de càsting) i Ivan Labanda (el nou professor d’Interpretació). En el segon box hi havia Manu Guix (director artístic de l’Acadèmia) i Laura Andrés (professora de cant). En aquest cas, a diferència del primer, els aspirants van poder tocar instruments. Finalment, van haver de passar per un tercer box, en el que van haver d’actuar davant de Mamen Márquez (professora de tècnica vocal de l’Acadèmia) i Tinet Rubira, director general de Gestmusic, la productora que col·labora amb TVE en la realització del programa.

Publicitat

Quan els 86 candidats van haver passat pels tres boxs, els sis jutges van posar en comú les seves impressions i es va donar a conèixer el primer veredicte, que van superar 50 candidats; entre ells, la terrassenca Júlia Moumen.

Els 50 aspirants van ser dividits ahir a la tarda en diversos grups de 5 per preparar una cançó junts que hauran de defensar aquest matí davant d’un jurat multidisciplinari. Després de les actuacions grupals arribarà el segon veredicte. El que passi després no se sabrà fins a la Gala 0 del programa, que tornarà a la 1 de TVE el primer trimestre del pròxim any.

Publicitat
To Top