Publicitat
Terrassa

Ballart i Duque demanen a Pedro Sánchez la renta garantida i la regulació del preu de l’habitatge

Publicitat

L’alcalde Terrassa, Jordi Ballat, i el tinent d’alcalde Noel Duque, resp0nsable de l’àrea de Drets Socials, han signat una carta que han enviat a la Presidència del Govern d’Espanya a la qual sol·liciten la regulació del preu de l’habitatge i l’aprovació de la renda garantida bàsica. A la carta, manifesten que ara que Espanya té un govern d’esquerres és el moment de regular el preu de l’habitatge per garantir l’alleujament econòmic a “molta gent que malviu”. Demana que el Govern ho faci sense por als lobbies i sense permetre que ningú pugui especular amb un dret tan bàsic. D’altra banda, demanen que es pugui garantir ingressos mínims a les persones per fer front a necessitats bàsiques, disposant “de quelcom semblant a un sou mínim mensual”. L’Ajuntament, amb aquestes mesures, vol que la “dignitat faci acte de presència entre les famílies més vulnerables.

Publicitat
Publicitat
To Top