Publicitat
Terrassa

La Policia Municipal denuncia 299 persones per no dur mascareta

Publicitat

La Policia Municipal de Terrassa ha realitzat un total de 299 actes de denúncia per infraccions de la resolució SLT/1648/2020, que regula l’ús de mascareta a la via pública, de divendres a diumenge. Les denúncies han estat interposades tant a ciutadans i ciutadanes que circulaven per la via pública, com a grups de joves, que també han estat denunciats per infraccions d’ordenances municipals, com molèsties, incivisme i consum d’alcohol en via pública i insults als i les agents. La Policia Municipal també ha denunciat vuit establiments per l’incompliment de la restricció horària decretada el passat dia 5 d’agost, que establia que les terrasses de bars i restaurants havien de tancar a les 12 de la nit. Del total d’aquestes intervencions, quaranta-dues denúncies per no portar mascareta o dur-la incorrectament, cinc inspeccions d’establiments i catorze denúncies per ordenances municipals, van ser realitzades durant el dispositiu conjunt amb Mossos d’Esquadra.

Publicitat
Publicitat
To Top