Publicitat
Terrassa

Obert el concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Publicitat

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’Oficina de Capacitats Diverses, ha obert el termini per presentar-se al concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021. El període per presentar els treballs està obert fins al 31 de maig i els requisits són senzills i accessibles per tal de facilitar que tots els terrassencs i terrassenques puguin participar-hi.

Els dissenys poden estar fets en qualsevol tècnica, ja sigui llapis, aquarel·la, fotografia, il·lustració digital, etc. i han de reflectir valors com la inclusió, la diversitat o els drets de les persones. Els i les participants poden fotografiar o escanejar l’obra i enviar-la al correu oficina.capacitatsdiverses@terrassa.cat o al WhatsApp 619 034 934, o lliurar els originals en paper a les seus de deu entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat:

  • Prodis (Plaça del Tint, número 6)
  • Fupar (Carrer de les Campiones Olímpiques, número 36)
  • Apesote (Carrer Arenys de Mar, número 15, baixos)
  • Diswork (Rambla d’Egara, número 1)
  • Associació Daus (Casal Cívic Francesca Redondo, Plaça la Maurina, 2)
  • Escola Crespinell (Carrer Sant Isidre, 80, local esquerra)
  • Fundació Goel (Avinguda de Béjar, número 299)
  • Associació La Oka (carrer Prat de la Riba, número 112, local)
  • Club Social Egara (Parc Gernika, número 3A)
  • Residència La Pineda (Carrer d’Icària, número 42)

El proper mes de juny, un jurat format per representants d’entitats, personal tècnic municipal i la regidoria de Capacitats Diverses i Accessibilitat triarà el disseny guanyador, el qual protagonitzarà el cartell i els materials de comunicació de la campanya del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021, que tindrà lloc el 3 de desembre.

Publicitat

El disseny guanyador i la resta d’obres presentades es donaran a conèixer a inicis de juliol a través d’una exposició virtual que formarà part de la programació de la Festa Major de Terrassa.

Més informació a https://www.terrassa.cat/dia-internacional-discapacitat

Publicitat
To Top