Publicitat
Ahir i Avui

Com recordaran els fidels a aquestes ratlles diàries

Els fidels recordaran que ja vam tractar aquest carrer a aquesta secció. Vam parlar de qui fou Topete i d’altres històries més. També recordaran els fidels o els que, casualment, aquell dia van llegir aquestes pàgines, que vam poder veure aquest carrer des de la perspectiva oposada. És a dir, el vam veure des de la part de dalt, la que dona a la plaça del Doctor Robert. En aquesta oportunitat, ho podem veure des d’avall, en el que de sempre s’ha conegut com les quatre carreteres.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

La imatge més antiga, de l’any 1991, ens mostra unes obres que, com saben els fidels, és bastant recorrent a aquesta secció. Un cartell en una tanca ho deixa ben clar, “Carrer Topete tallat al trànsit per obres”. Em trasllado a aquella època i penso com d’alleujats estarien durant aquesta època els veïns de la zona. Amb aquestes obres, que desconeixem quant de temps van durar, la multitud de vehicles que passen cada dia per aquest carrer, hauria de ser més que testimonial.
Segurament, els fidels a aquestes ratlles diàries també recordaran altres articles on s’ha elogiat aquestes obres que, en definitiva, s’encarregaven d’arreglar parts de la població en mal estat. Com també recordaran aquests fidels, sovint, parlem del pas del temps i d’altres temàtiques que fan referència a una ciutat que ha canviat molt.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top